Karate

 

Inspirasjon

karatekamp

karatestjerne

karatemann

 

Innhold

Om LKSK


OM LUND KAMPSPORT KLUBB (LKSK)

Siden Lund Karateklubb startet i 1989 har klubben ønsket å opprette en internettside slik at utøvere og interesserte kan holde seg oppdatert på hva som skjer i klubben.

Styret i klubben brukte mye tid og krefter på å få opprettet den første versjonen av siden. Vi må i den sammenheng få rettet en spesiell stor takk til Bjørn Harry Ulvang, som bistod oss og hjalp oss i opplæring av programmet som vi da benyttet for å kunne publisere siden. Stian Stellander satte seg inn i hvordan programvaren fungerte og hadde ansvaret for å oppdatere sidene. Ingmar Omdal har hatt ansvaret for å få opp informasjonen som skal inn på sidene. Med tanke på eventuelle framtidige kampsporter i Lund Kommune fant vi i fellesskap ut at det var på sitt rette sted å opprette LUND KAMPSPORTKLUBB som har fått initialene LKSK.

 

Lund Kampsportklubb er grunnlagt for å kunne tilby opplæring og trening i

  • Karate (Kyokushinkai)
  • Andre Stilarter (grunnleggende opplæring i bruk av våpen som Tonfa, Bo, Nunchaku, Jo, Sai)

OBS! Opplæring i bruk av våpen gies kun til viderekommende utøvere over en viss aldersgrense.

Etter at vi i en tid hadde brukt det første programmet til å redigere og publisere siden, fant vi fort ut at det ble mange problemer som vi ikke hadde forutsett. Derfor gikk vi til det skritt at vi oppsøkte hjelp til å oppdatere, fornye og rette opp de feil som var på siden. Samt gå over til et nytt publiseringssystem. Og i den sammenheng må vi igjen få takke. Denne gang var det Jahn Tore Skåland i Skåland Webservices som hjalp oss. (Tusen tak Jahn Tore).

Derfor har vi i nå gleden av å presentere den nye oppdaterte siden. Her har du mulighet for å opprette en egen bruker for å få tilgang til innhold som kun er ment for registrerte brukere. Noen brukere får også tilang til å skrive artikler. Vi har også innført en ny kalender funksjon for å lett finne ut om det skjer noe. Det er et søkefelt øverst for å lettere finne ting på siden.

Informasjon om Lund Karateklubb

Lykke til!

 

Sist oppdatert mandag 01. juni 2015 17:24
 


 
 

Mest populær

Designet av Next Level Design og Skåland Webservices. Implementert av Skåland Webservices © 2009