Karate

 

Inspirasjon

karatekamp

karatestjerne

karatemann

 

Innhold

2015 NKKO Summer Camp
Skrevet av Finn Harald Skille   
søndag 05. juli 2015 20:00

Fantastisk sommerleir - Helsvart søndag

Målet for utøvere av karate er det neste beltet, og overgangen til svart belte er noe helt spesielt. Norges Kyokushinkai Karate Organisasjon (NKKO) avholdt sin sommerleir på Lundheim Folkehøgskole i "vakre Lund". Været var med oss i år også, og alle de nesten 210 deltakerne fikk en super helg.


For 23 personer var årets leir ekstra spesiell. 15 av disse skulle vise frem sin karatekunnskap, og bli vurdert i håpet om å kunne bytte ut sitt brune belte med det svarte. Hele leiren var for disse en lang eksamen, men den kuliminerte søndag morgen med uteksaminering som varte fra 8 til 14. For kandidatene til "Chudan" (det svarte beltet) endte eksamineringen i 20 ettminuttskamper mot uthvilte motstandere. Kampene går i ett, og etter en formiddag med psykisk slit og fysiske øvelser virker kampene uten ende...et blodslit. Kandidatene vet ikke om de har klart kravet før de foran alle på leiren blir ropt opp for å motta beviset på det svarte beltet. Det er et nåløye, og ikke alle kommer gjennom ved første forsøk.

Jubelen sto derfor i taket da kandidatene fra Kvinesdal og Moi ble ropt opp. Gleden var til å ta og føle på hos våre nye svartbelter. Og ikke bare hos dem, men gleden var stor hos alle deres treningskamerater i klubbene. Vi er stolte over våre nye Senpaier!

- Senpai Ingmar, Senpai Kjell Morten, Senpai Anton (fra Lund Karateklubb), og Shian Lars

- Shian Lars, Senpai Bjørn, Senpai Thomas (fra Kvinesdal Karateklubb) og Shian Piñero

Gratuerer med Chudan!

OSU!

Sist oppdatert tirsdag 21. juli 2015 20:26
 
 
 

Mest populær

Designet av Next Level Design og Skåland Webservices. Implementert av Skåland Webservices © 2009